Galleri Kronens Hede

Lidt om os

 

Vi åbnede vores lille familiegalleri d. 10. juli 2021 og "vI" er

Ernst, Suzette (hans datter) og Katinka (hans barnebarn).

 

Ernst har haft bier i mange år, men solgte dem i 2020. Honningværkstedet med slynge- og tapperum var så ledigt. Det var derfor nærliggende for de tre, at slå sig sammen om det fælles lille udstillingssted i det tidligere honningværksted.

 

Ernst drejer i træ, Suzette maler og klipper og Katinka tegner, klipper og laver video.

 

Ernst er uddannet fysiker, har været ansat på DTU, på Randers amtsgymnasium og på Thisted gymnasium. I sin pensionisttilværelse har han kastet sig over trædrejning og har, da han blev dreven nok, udstillet  mange forskellige steder, på museum, galleri og i kunstforeninger. Hvor, kan du se på hans webside thydrejer.dk

 

Suzette begyndte efter skolen som skuespiller, først på Møllen i Haderslev, siden bl-a. på Fiolteatret og på TV. Hun flyttede til London hvor hun begyndte at male og senere til Spanien. Efter 10 år i udlandet vendte hun hjem igen.

Hun har udstillet i London, i Spanien og i Danmark.

 

Katinka er stadig under uddannelse. Hun er rebellen der vil arbejde for en bedre verden. Hun udtrykker sig stærkt gennem sine meget detaljerede tegninger og sine videoer.Hun har udstillet flere steder i Århus og København og nu også i Thy. Hun har endvidere deltaget i debatfestivallen Talk Town i København.

Galleri Kronens hede

Kronens hede vej 12, 7700 Thisted

mobil: 60624242 - mail: gal@kronens-hede.dk - cvr. nr. 12069588